Misyonumuz

Makaslı Panjur Tamiri

Makaslı panjurlar hayatımıza girdikten sonra teknolojik gelişmeler ışığında çeşitlilik ve kullanım biçimleri de değişti. Bu tip panjurların kullanımı İstanbul'da yaygın bir biçimde varlık göstermektedir. Uygulandığı her yerde estetik ve güvenliği ön planda tutan panjurlardan birisidir.

Makaslı panjur sistemlerinin çalışma prensibi makaslar marifetiyle öne doğru açılıp kapanmasıdır. Bu açılıp kapanma 30 derecelik bir açı oluşturur. Bu tip panjurlarda en önemli kısım bu açılıp kapanmayı sağlayan makaslardır.

Uygulandığı her yerde estetik ve güvenliği ön planda tutan panjurlardan birisi de makaslı panjurlardır. Kapı ve pencerelerde tek parça üretilmesi sebebiyle kurulumu oldukça basittir. Menüel açma kapama özelliği zamanla aşınıp bozulması tüm kasanın değişmesi gerekebileceğinden ötürü öncelikle bize telefon ederek sökme aşamasına gelmeden sorunun ne olduğunu uzman ekiplerimizle anlamamız gerekir. Tamiri yapılabilecekse değişime gerek olmadan en hızlı ve güvenli yoldan tamirini gerçekleştirebiliriz.

Makaslı Panjurlarda oluşan arızalar nelerdir?

Makaslı panjurlar nem oranının yüksek olduğu bölgelerde oksitlenme nedeniyle paslanırlar. Bakımları yapılmadığı takdirde oksitlenme makaslarda ve diğer aksamlarda çürümeye yol açar. Manjur makasları açıp kapama esnasında kırılabilir veya düşebilir. Çürüme sonrası panjur aksamlarının birçok parçası değiştirilmesi gerekebilir.

İstanbul Makaslı Panjur Tamiri hizmetimizden yararlanmak için lütfen bizimle irtibata geçiniz. Hizmetimizden ve işini hakkıyla yapan ekibimizden memnun kalacaksınız.

Firmamız mobil servis araçlarıyla ve deneyimli ustalarıyla İstanbul ve Kocaeli başta olmak üzere Sakarya ve Yalova'nın tüm ilçelerine hızlı servis hizmeti götürmektedir.

Plastik Panjur Tamiri

Panjur Onarım Servisi, web sitesi aracılığıyla bize ulaştığınızda firmamızın deneyimli uzman elemanlarıyla plastik panjur sistemleri tamirini garantili yapmak arzusunda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Ülkemizin saygın markalarının yedek parçalarıyla garantili olarak sizlere hizmet vermekteyiz. Plastik Panjur sistemlerinde arıza, bakım ve montajında her zaman hizmetinizdeyiz.

Plastik Panjurların Arıza Sebepleri

Plastik panjurlar PVC ile kuvvetlendirilmiş hava koşullarına dayanıklı hale getirilmiş bir üründür. Hafifliği ile diğer ağır panjurları taklit edebilme yeteneğine sahip olması ve fiyatının daha uygun olması tercih sebepleri arasındadır. Yalnız hava koşullarına karşı dayanıklı olduğu bilinen plastik panjurlar zamana bağlı olarak yıpranma konusunda henüz bir gelişme kaydedememiştir. Panjur değişikliği söz konusu olduğu durumlarda ekibimizle 7/24 saat hizmetinize hazırız.

Firmamız İstanbul ve Kocaeli'nde tüm semtlere ücretsiz keşif ile pimapen panjur arızalarında hızlı servis hizmeti sunmaktadır. İstanbul'da plastik panjur tamiri için gittiğimiz ilçeleri inceleyebilirsiniz.

Plastik panjur tamiri alanında arıza yapan veya sıkışma, rüzgar çarpması, takılma sonucu kırılan, yenilenmesi gereken panjurlarınızın tamir bakım onarımını garantili yapmaktayız. Plastik çerçeveli panjurlarınızın değişmesi gerektiğinde firmamız tüm panjur sistemlerinde uzman kadrosu ile yetkili servis hizmeti sunmaktadır.

İstanbul'da plastik panjur servis bölgeleri hakkında bilgi almak istiyorsanız lütfen bizi iletişim araçlarını kullanarak servis yazdırabilirsiniz.

Alüminyum Panjur Tamiri

Alüminyum panjurların en önemli özelliği bütün hava koşullarına karşı dayanıklı olması ile çok kullanışlı olduğu bilinmektedir. Bu yüzdendir ki kaliteli ve sağlam olan panjurlar genelde güvenlik gerektiren binalarda güvenlik kulübelerinde gibi yerlerde kullanımı oldukça yaygındır. Özellikle garaj girişinde kullanımı ile karşılaşmak mümkündür. Ne kadar sağlam olsalar da manüel ve kumandalı sistemli panjurların arıza yapması olası bir durumdur. Bunun için uzman birinden yardım almak yerine tamiri kendi kendinize yapmanız halinde daha büyük sorunlara yol açıp hatta parça değişimine bile ihtiyaç duyulabilir. Daha fazla ücret ödememek adına firmamızı arayarak yardım istemekten çekinmeyin.

Kocaeli Panjur Tamir Servisi, deneyimli uzman elemanlarıyla alüminyum panjur sistemleri tamirini yapmaktadır

Ülkemizin saygın markalarının yedek parçalarıyla garantili olarak sizlere hizmet vermektedir. Alüminyum Panjur sistemlerinde arıza, bakım ve montajında her zaman hizmetinizdeyiz.

Firmamız Kocaeli ve İstanbul'da tüm semtlere ücretsiz keşif ile alüminyum panjur arızalarında hızlı servis hizmeti sunmaktadır. İstanbul'da alüminyum panjur tamiri için gittiğimiz ilçeleri inceleyebilirsiniz.

Alüminyum panjur tamiri alanında arıza yapan veya sıkışma, rüzgar çarpması, takılma sonucu kırılan, yenilenmesi gereken panjurlarınızın tamir bakım onarımını garantili yapmaktayız. Alüminyum çerçeveli panjurlarınızın değişmesi gerektiğinde firmamız tüm panjur sistemlerinde uzman kadrosu ile yetkili servis hizmeti sunmaktadır.

Kocaeli ve İstanbul'da alüminyum panjur servis bölgeleri hakkında bilgi almak istiyorsanız lütfen bizi arayarak ya da ilgili linke tıklayarak servis yazdırabilirsiniz.

Akordeon Panjur Tamiri

Akordeon panjurların kullanım alanı gereğince çok sık rastlanmayan bir ürün olup genel olarak banyolarda kullanılan veya evlerinde perde yerine kullanmak isteyenlerin seçenekleri olabilecek bir panjur çeşididir. Diğer panjurların aksine sadece yukarıdan aşağı inen sarmalları olan değil, iki taraflı pencere şeklinde de üretilebilen panjurlardandır. Bu panjurların tamiri oldukça kolay olup en hızlı şekilde tamir işlemini bitirmeyi garanti ediyoruz.

Eminoğulları Panjur Onarım Servisi, deneyimli uzman elemanlarıyla akordeon panjur sistemleri tamirini yapmaktadır. Ülkemizin saygın markalarının yedek parçalarıyla garantili olarak sizlere hizmet vermektedir. Panjur Akordeon TamiriAkordeon Panjur sistemlerinde arıza, bakım ve montajında her zaman hizmetinizdeyiz.

Firmamız Kocaeli ve İstanbul'da tüm semtlere ücretsiz keşif ile akordeon panjur arızalarında hızlı servis hizmeti sunmaktadır. İstanbul'da akordeon panjur tamiri için gittiğimiz ilçeleri inceleyebilirsiniz.

Alüminyum panjur tamiri alanında arıza yapan veya sıkışma, rüzgar çarpması, takılma sonucu kırılan, yenilenmesi gereken panjurlarınızın tamir bakım onarımını garantili yapmaktayız. akordeon çerçeveli panjurlarınızın değişmesi gerektiğinde firmamız tüm panjur sistemlerinde uzman kadrosu ile yetkili servis hizmeti sunmaktadır.

Akordeon Panjur Tamir Servisi, İstanbul'da akordeon panjur servis bölgeleri hakkında bilgi almak istiyorsanız lütfen bizi 0542 841 41 63 nolu telefonumuzdan arayarak ya da ilgili linke tıklayarak servis yazdırabilirsiniz.

Manuel Panjur Tamiri

Her model manuel panjur sistemleri tamirinde yılların deneyimiyle onarım yapmaktayız. Alanında yetişmiş kalifiye elemanlarla çalışmaktayız. Firmamız Kocaeli ve İstanbul'da tüm semtlere ücretsiz keşif ile otomatik panjur arızalarında hızlı servis hizmeti sunmaktadır. Kocaeli, Sakarya ve İstanbul'da manuel panjur tamiri sektöründe yedek parça garantili hizmetimiz devam etmektedir.

Manuel sistemli panjurların genelde bozulma sebeplerinden en önemlisi ipinin kopmasıdır. İp kopma sonrası panjur yukarı - aşağı hareket edemez. Manuel panjurlarda sıklıkla oluşan İp kopma nedeniyle ipin değişimi gerekmektedir. Kopan ipin değişimi ile kolaylıkla panjurlaınızı açıp kapayabileceksiniz.

Manuel panjur tamirinde en çok tercih edilen Panjur Onarım Servisi panjur bakım ve onarımda hizmetinizdedir. Manuel olarak kullanılan panjurlar yanlış kullanıma bağlı olarak bozulmalar meydana gelebilir. Özellikle panjur iplerinde ve panjur raylarında meydana gelebilecek herhangi bir sorun panjurların tamamen dağılmasına ve bir daha kullanılmamasına neden olabilir.

Panjur Onarım Tamir Servisi, deneyimli uzman elemanlarıyla manuel panjur sistemleri tamirini yapmaktadır. Ülkemizin saygın markalarının yedek parçalarıyla garantili olarak sizlere hizmet vermektedir. Hangi hammaddeden yapılmış olursa olsun tüm manuel panjur sistemlerinde arıza, bakım ve montajında her zaman tüm İstanbulluların hizmetinizdeyiz. Eminoğulları Panjur Sistemleri, ilk etapta panjurun üst kısımlarını söküp yaşanan aksaklığın nedenini buluyor ve akabinde doğru tamir aletlerimiz ile panjurlarınıza tadilatını yapıyor.

Alüminyum Panjur Sistemi arızalarında tamir yapmak için ekiplerimizce hazır durumda beklemekteyiz. Alüminyum panjurların diğer panjurlara oranla doğal olaylara karşı daha dirençli olması sebebiyle ev ve ofislerin en çok tercih konularından birisidir. Sürtünmeleri en aza indirmek ve açılıp kapanma sırasında çıkacak sesi minimuma indirmek amacıyla kıl ve lastik fitilleri desteği sağlanmıştır. Lastiklerin ve kılların eskimesi sebebiyle sürtünme artarak rahatsız ses vermeye başlar. Kişilerin bunların değişimini ucuza yapıyım düşüncesi ile işinde uzman olmayan insanlara yaptırmamaları gerekir. Bu konuda gerekli eğitimi ve talimatları alan ekiplerimizle çalışmanız daha iyi sonuçlar verecektir.

Manuel panjur tamiri alanında arıza yapan veya sıkışma, rüzgar çarpması, takılma sonucu kırılan, yenilenmesi gereken panjurlarınızın tamir bakım onarımını garantili yapmaktayız. Her model panjurların değişmesi gerektiğinde firmamız tüm panjur sistemlerinde uzman kadrosu ile yetkili servis hizmeti sunmaktadır.

Firmamızın İstanbul'da manuel panjur servis bölgeleri hakkında bilgi almak istiyorsanız lütfen bizi 0542 841 4163 nolu telefonumuzdan arayarak ya da ilgili linke tıklayarak servis bölgelerimizi öğrenebilirsiniz